Većina naših treninga održava se na Savskom nasipu i Jarunu pa smo svojim članovima osigurali svlačionice s tuševima u prostorijama Veslačkog kluba Trešnjevka.

Veslački Klub Trešnjevka (Savska cesta 183) smješten je tik uz Savski nasip u neposrednoj blizini okretišta tramvaja kod Savskog mosta. Ispred kluba ima puno prostora za parkiranje automobila i parking se ne naplaćuje. Za lijepog vremena zgodnije je na trening doći biciklom, a bicikl se ostavlja u prostoru koji je pod video nadzorom.

lokacija

U mjesecima kad je kraći dan najviše treniramo po osvijetljenom dijelu nasipa koji se proteže od Savskog mosta na zapadu do Mosta mladosti na istoku, a kad je nasip pod snijegom jedan dio treninga radimo na očišćenoj cesti oko Jaruna.

U ljetnim mjesecima imamo više mogućnosti za trening pa jedan dio treninga radimo na travnato/zemljanom dijelu nasipa prema Jankomirskom mostu kao i na uskim šumskim stazama Jaruna.

Povremeno organiziramo treninge i na drugim lokacijama kao što su Maksimir i Sljeme.

Savski nasip noću

Savski nasip noću

Šumske staze na Jarunu

Šumske staze na Jarunu

 

Početkom studenog selimo se na Jarun gdje treniramo do početka ožujka. Na Jarunu smo osigurali za svoje članove svlačionice s tuševima u sklopu veslačkog centra, a dva puta tjedno imamo i dvoranu u kojoj ćemo organizirati trening vježbi snage za trup.

Jarun je u zimskim mjesecima najbolje mjesto za trčanje u Zagrebu jer se cesta oko Jaruna redovito čisti od snijega, cijeli Jarun jako dobro je osvijetljen, a u neposrednoj blizini je i Savski nasip gdje treniramo subotom (kad nema snijega).

Jarun - objekt